750 persones visiten l'estand de Sant Cugat a l'Smart City Expo World Congress


Temes relacionats

El projecte d'Smart City de Sant Cugat fa un gir social amb tres projectes (18/nov/14)

L'app d'Smart TV de Cugat.cat, a l'Smart City Expo World Congress (14/nov/14)

Sant Cugat vol ser la primera 'Social Smart City' del país (18/oct/14)


  • Comparteix:

Imatge de l'estand de Sant Cugat / Foto: Localpress

Imatge de l'estand de Sant Cugat / Foto: Localpress

L'estand de Sant Cugat a l'Smart City Expo World Congress ha rebut la visita d'unes 750 persones que s'han interessat pels tres projectes d'Smart City amb què el municipi vol millorar les necessitats socials dels ciutadans. Un Living Lab a la Biblioteca de Volpelleres, una aplicació per a Google Glass i l'entrada de Cugat.cat a la Smart TV són les apostes de la ciutat, que també han interessat un centenar de representants empresarials amb qui s'ha establert un primer contacte comercial per explorar futures col·laboracions.

En declaracions al programa 'La tarda' de la Xarxa, la regidora de Tecnologia, Joana Barbany, ha explicat que en aquest congrés s'ha notat un canvi de rumb pel que fa als temes d'interès dins de la fira. Si anteriorment, afirma Barbany, les solucions 'smart' se centraven en l'energia, la mobilitat i la sostenibilitat, enguany hi ha hagut un gir cap a la governança, la transparència i el concepte social 'smart'. Barbany ha destacat també que ser una ciutat de mida mitjana i tenir amb una ciutadania jove facilita la implantació i l'interès per aquesta mena de solucions.

La regidora de Tecnologia ha ressaltat que unes 750 persones han visitat l'estand de Sant Cugat a la fira i que també s'han establert un centenar de contactes comercials.

Joan Barbany

Hi van passar unes 250 persones cada dia durant els tres dies i, a banda, amb un centenar es va establir un contacte comercial.


L'Smart City Expo World Congress ha tingut lloc entre dimarts i dijous de la setmana passada a Barcelona i ha acollit més de 400 ciutats de tot el món i gairebé 250 empreses.

Sant Cugat s'ha incorporat aquest dilluns a la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents conjuntament amb Paterna, Molina de Segura, Mèrida, Arganda del Rey i Almeria. Amb aquestes incorporacions, l'ens està format ara per 60 municipis.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.