La Fundació Vicente Ferrer agraeix la solidaritat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Fundació Vicente Ferrer ha agraït aquest dilluns la solidaritat de Sant Cugat amb un acte a la Casa de Cultura en què han participat la presidenta de l'entitat, Anna Ferrer, diversos representants de l'Ajuntament, l'exalcalde Lluís Recoder i el vicepresident del Sant Cugat Esport FC, Xavier Ros. Des del 2007, el consistori ha destinat 115.000 euros a la fundació, que els ha utilitzat per a projectes sanitaris, educatius i socials a l'Índia.

La Fundació Vicente Ferrer va néixer el 1969 a Anantapur (Índia) i, des d'aleshores, ha treballat per eradicar la pobresa al país. L'entitat ha construït una xarxa sanitària alternativa per donar servei als ciutadans, com també escoles per garantir el dret a l'educació dels més desafavorits. La fundació també treballa per oferir un habitatge digne a les persones necessitades i impulsa projectes per fomentar els drets de les dones i evitar la seva discriminació, entre moltes altres tasques. De fet, la presidenta de l'entitat, Anna Ferrer, ha explicat que, malgrat els avenços, encara queda molta feina per fer.

Anna Ferrer

A l'Índia encara hi ha 400 milions de persones que són molt pobres. Encara queda molt per fer.


El compromís de l'Ajuntament de Sant Cugat amb la Fundació va començar el 2007 i, des d'aleshores, ha donat suport a l'entitat cada any. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha recordat com van posar-se en contacte amb l'associació i l'evolució de la seva col·laboració al llarg d'aquests anys.

Susanna Pellicer

Cada vegada els projectes han estat més grans i hem seguit, des d'aquí, tota la feina que s'ha fet.


L'exalcalde Lluís Recoder i el vicepresident de l'àrea social i de comunicació del Sant Cugat Esport FC, Xavier Ros, han relatat el seu testimoni a l'Índia, on van viatjar per conèixer la tasca de la Fundació. Recoder ha assegurat que els diners de la Fundació es destinen a bons projectes i que aquests donen resultat.

Lluís Recoder

El que vaig veure allà era com s'invertien els diners dels santcugatencs i qui era el beneficiari. Amb recursos, la capacitat d'aquesta entitat no té límit.


Prop d'un centenar de persones ha assistit a l'acte, que ha omplert totes les cadires de la sala de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.