ADS proposa una xerrada sobre els efectes de la crisi en la salut dels ciutadans


  • Comparteix:

Detall del cartell de la xerrada organitzada per ADS avui

Detall del cartell de la xerrada organitzada per ADS avui

L'Assemblea pels Drets Socials (ADS) organitza aquest dijous una xerrada i debat titulat 'Els efectes de la crisi en la salut de les persones'. L'acte tindrà lloc a les set del vespre a la Casa de Cultura i tindrà la presència de l'especialista en medicina familiar i comunitària María José Fernández de Sanmamed, compromesa amb els moviments socials i els col·lectius a favor de la sanitat pública universal.

L'objectiu de la trobada és 'analitzar la incidència de la crisi i les mesures neoliberals sobre la nostra salut, posant l'accent principalment en la salut mental i en els col·lectius que han quedat desprotegits en derogar-se la sanitat universal'. Els organitzadors volen mesurar les seves conseqüències i trobar la manera de fer front 'als atacs a tots els drets socials per part del govern espanyol, autonòmic i europeu'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.