El japonès Kitsune obre un altre local a Pep Ventura en format 'take away'


  • Comparteix:

Imatge corporativa del restaurant / Foto: Kitsune

Imatge corporativa del restaurant / Foto: Kitsune

El restaurant japonès Kitsune, ubicat a la plaça de Pep Ventura, obrirà abans del 2015 un nou local al número 24 de la mateixa plaça amb un model de negoci de 'take away'. La filosofia de l'establiment serà la mateixa que l'actual, oferir una matèria prima de qualitat a un preu ajustat, però tindrà nous plats pensats en un format per emportar.

El propietari de Kitsune, Jan Fernández, ha explicat que la idea d'ampliar l'establiment va sorgir de la demanda dels mateixos clients que van donar la idea d'un tipus de negoci de menjar per emportar davant l'espai reduït del local.

Jan Fernández

La idea sorgeix dels mateixos clients que ens han impulsat a crear aquest tipus de negoci ja que l'espai del nostre local no ens ho permetia.


Fernández també ha manifestat que la carta d'un local i l'altre no coincidiran pràcticament perquè estan pensant nous plats amb el format 'take away'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.