ASDI celebra avui el 34è aniversari amb el tradicional sopar benèfic


  • Comparteix:

Edició anterior del sopar benèfic / Foto: Localpres

Edició anterior del sopar benèfic / Foto: Localpres

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) celebra aquest dissabte a les nou del vespre el 34è sopar benèfic al Qgat Hotel amb una assistència prevista de 250 persones. L'entrada a l'esdeveniment és de 55 euros, tot i que enguany l'entitat ha posat en marxa una 'entrada jove' de 10 euros per col·laborar amb la iniciativa anant a fer una copa després del sopar.

El president d'ASDI, Enric Tomàs, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que enguany, i per incrementar el nombre d'assistents, han pensat en crear una entrada especial destinada a aquelles persones que no es poden permetre el sopar però sí volen col·laborar amb proposta la solidària.

Enric Tomàs

Hem fet una entrada jove que dóna accés al restaurant a partir del moment de la desfilada. Per 10 euros podran entrar i fer una copa i així col·laboren amb ASDI.


Tomàs ha afegit que a causa de la crisi econòmica, el sopar serveix, des de fa uns anys, per cobrir despeses anuals i ajuda a 'quadrar números', però no per tirar projectes concrets com passava anteriorment.

Enric Tomàs

La realitat socioeconòmica és complexa i ho hem notat molt a ASDI. Abans els sopars servien per rellençar temes concrets i ja fa un parell d'anys que serveixen per cobrir forats del dia a dia.


Durant el sopar no faltarà la tradicional tómbola solidària i la desfilada de moda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.