Desmantellat un grup criminal que havia operat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes com a presumptes autors de 12 delictes de robatori amb força a interior de domicilis de Catalunya, entre ells el d'un revòlver que havia estat sostret d'un pis de Sant Cugat. Els lladres forçaven els panys amb unes alicates de bec de lloro i havien robat joies, dispositius electrònics, diners en efectiu i tres cascos de Fórmula 1 propietat d'un pilot provador de Barcelona.

Entre mitjans d'octubre i mitjans de novembre, els investigadors de la policia van constatar que s'havien produït nou robatoris amb el mateix 'modus operandi' a ciutats com el Masnou, Balaguer, Lloret de Mar i Roses. Els autors seleccionaven pisos on no hi havia ningú, forçaven el pany amb unes alicates de bec de lloro i robaven principalment joies, diners en efectiu i aparells electrònics.

Divendres passat, els Mossos van detectar el vehicle del grup circulant per la carretera C-53 i els van detenir al terme municipal de Vilagrassa, a l'Urgell. L'endemà, van escorcollar els domicilis dels detinguts i van trobar-hi gran quantitat de joies, rellotges, telèfons mòbils i dispositius electrònics. A més, hi havia tres cascs de Fórmula 1 robats a Barcelona i valorats en 15.000 euros, i un revòlver sostret d'un pis de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.