'La Tarda' exhibeix el bon estat de salut de la comunicació local amb 500 programes


Temes relacionats

'La Tarda' arriba avui als 500 programes amb un especial del Gran Recapte (28/nov/14)


  • Comparteix:

El magazín 'La tarda', coproduït per Cugat.cat amb La Xarxa, ha assolit aquest divendres els 500 programes amb una edició especial des del mercat de Torreblanca, una trobada que ha servit per confirmar el bon estat de salut de la comunicació local. L'espai radiofònic també ha ofert als oients i visitants un programa farcit d'entrevistes i connexions per mostrar com viu Sant Cugat i la resta dels pobles l'edició d'enguany del Gran Recapte d'Aliments.

El magazín ha fet les maletes i s'ha instal·lat al mercat santcugatenc per veure de primera mà com aquest espai se sumava al Gran Recapte. A través d'entrevistes a diferents persones del teixit associatiu local, la presentadora Marina Romero i els seus companys han acostat als oients totes les claus d'aquesta jornada a Sant Cugat i altres pobles.

Aquesta edició especial ha suposat la fita de mig miler de programes en directe a les seves esquenes. Per Romero, és la mostra que la comunicació local es troba en un bon moment perquè mostra a les persones la realitat més propera que els afecta.

Marina Romero

La comunicació local sempre ha interessat i sempre ha estat la més propera al ciutadà.


Tampoc no han faltat a la cita connexions en directe amb altres punts de Catalunya ni tampoc al mateix mercat, on durant tota la tarda hi ha hagut un degoteig constant de ciutadans que han anat omplint les banyeres de productes alimentaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.