El Gran Recapte es fa notar a Sant Cugat en la seva sisena edició


  • Comparteix:

La 6a edició del Gran Recapte s'ha fet notar als més de 10 punts de recollida de Sant Cugat, amb més de 140 voluntaris que han donat forma a aquesta iniciativa que ha aconseguit a tot el país les 4.000 tones de menjar marcades com a objectiu. Càritas i el Centre Sant Medir són les entitats locals que es beneficiaran d'aquesta proposta del Banc dels Aliments.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària i també serveix per sensibilitzar la població sobre la problemàtica que pateixen aquests col·lectius, que arran de la crisi s'ha incrementat. La campanya, que s'ha desenvolupat aquest divendres i dissabte, l'han dut a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya. Segons el primer recompte facilitat per l'organització, la recollida d'enguany ha superat l'objectiu marcat de 4.000 tones de menjar.

La coordinadora de voluntaris al Mercadona de la Rambla del Celler, Mercè Reguan, ha destacat la bona resposta dels ciutadans davant les necessitats dels altres.

Mercè Reguan

La gent està molt conscienciada i que hi ha molta gent que pateix. És important que la societat es conscienciï de les mancances.


A Sant Cugat, on la resposta a aquesta iniciativa sempre ha estat bona, s'ha pogut col·laborar al mercat de Torreblanca i als supermercats Mercadona, Condis, Eroski, Veritas, Opencor i Lidl. L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) de la UPC també se suma fins al 12 de desembre a la campanya del Gran Recapte. El repte a la universitat és aconseguir 1.000 quilos d'aliments en 20 dies.

De moment, les tasques de classificació i recompte d'aliments han començat aquest dissabte i està previst que la distribució s'engegui aquest dilluns.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.