La Comissió de Carnaval impulsarà una festa pròpia sense l'Ajuntament


Temes relacionats

La Comissió de Carnaval lamenta la 'improvisació' de l'Ajuntament (26/nov/14)


  • Comparteix:

La Comissió de Carnaval canviarà el format de la festa

La Comissió de Carnaval canviarà el format de la festa

La Comissió de Carnaval tirarà endavant una festa amb activitats pròpies i organitzades de manera independent a l'Ajuntament. La decisió arriba després de la no resposta per part del consistori a la carta que el col·lectiu va enviar fa uns dies en què li demanava un lloc estable per poder celebrar les activitats i un compromís més ferm amb aquesta festa.

La comissió es posava com a data límit aquest dilluns per rebre una resposta per part de l'equip de govern, ja que considera que dos mesos és un marge molt escàs per poder organitzar un Carnaval amb garanties. El col·lectiu assegura que no ha rebut cap resposta, amb la qual cosa considera que el compromís de l'Ajuntament 'és mínim'.

Ara, la comissió té la intenció de tirar endavant una celebració pròpia de manera independent, tot i que reconeix que això pot implicar alguns canvis significatius, fins i tot la supressió d'alguna activitat i algun canvi en el cartell de bandes que faran concerts. El membre del grup Èdgar Gavilán ha explicat a Cugat.cat que treballaran per oferir a la ciutadania 'el Carnaval que es mereix' tot i que confia que l'Ajuntament 'es posi les piles'.

Èdgar Gavilán

Treballarem per donar un Carnaval com creiem que es mereix el poble de Sant Cugat. Aviam si això fa espavilar l'Ajuntament.


Gavilán no ha tancat la porta a una entesa amb el consistori de cara a les futures edicions del Carnaval. De fet, en les reclamacions que va fer públiques la Comissió fa una setmana es trobava la de reforçar la comunicació amb l'Ajuntament per poder organitzar aquesta festa molts mesos abans de la seva celebració al febrer. Els seus membres alertaven que requereix molta preparació prèvia i lamentaven els 'continus canvis d'ubicació' que els presentava el consistori. Una circumstància, asseguraven, que implica que es perdi gran part de la feina que s'ha dut a terme durant els mesos anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.