Més d'un centenar de propostes per celebrar el Nadal a Sant Cugat


  • Comparteix:

La programació d'activitats de Nadal culminarà amb les cavalcades de Reis / Foto: Localpres

La programació d'activitats de Nadal culminarà amb les cavalcades de Reis / Foto: Localpres

Sant Cugat ofereix més d'un centenar d'activitats de Nadal fins el 5 de gener. Les fires nadalenques, el concurs de pessebres, Pedra i Sang, les nadales al carrer, la cursa Sant Silvestre Barcelonesa i la cavalcada de Reis es mantenen com algunes de les cites més destacades. Entre les novetats, torna el trenet i s'amplien a sis els espais d'activitats infantils, que inclouen una pista de gel al parc de Ramon Barnils. Es mantenen activitats tradicionals com el Quinto i es programen desenes d'obres de teatre, titelles i tallers per a totes les edats.

La programació ha donat el tret de sortida aquest dimarts amb l'exposició i mercat de manualitats de Nadal Solidari. Aquest dimecres tindrà lloc l'encesa dels llums de Nadal, a les sis de la tarda a la plaça d'Octavià, i començarà un calendari d'activitats atapeït amb propostes per a tots els gustos i edats.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la varietat de l'oferta programada i l'esforç de les entitats per fer-la possible.

Mercè Conesa

No tinc cap dubte que l'oferta és atractiva i serem molts els que gaudirem de les activitats.


Els més petits disposen dels 'Espais estrella', repartits entre la Casa de Cultura, la plaça del Rei, la plaça de Barcelona, el parc Ramon Barnils i la plaça d'en Coll, que s'estrena enguany. S'hi faran activitats per a nens i nenes amb contes, música, teatre, circ, dansa, tallers i l'esperada pista de patinatge sobre gel.

A partir d'aquest dissabte, Sant Cugat Comerç posa en marxa el trenet, que torna a circular enguany pels carrers de Sant Cugat amb un recorregut urbà. A més, el capgròs de l'associació passejarà pels carrers de l'eix comercial amb el Pare Noël i un patge reial.

Hi ha programada una vintena de concerts i una quinzena d'obres de teatre. Entre els més destacats, dijous que ve tindrà lloc el concert solidari 'Els amics i els seus amics', amb Els Amics de les Arts, al Teatre-Auditori. A la mateixa sala, s'hi farà el 27 de desembre el Concert de Valsos i Danses amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Del 25 al 28 de desembre, un altre clàssic d'aquestes dates, la representació de Pedra i Sang.

La Fira de Sant Llúcia es farà del 13 al 24 de desembre i la Fira Artesana de Reis del 2 al 5 de gener, totes dues a la rambla del Celler.

El Quinto segueix present durant les festes, del 25 al 28 de desembre al pavelló municipal d'esports.

Els esports també tindran el seu espai i el 31 de desembre se celebrarà la cursa Sant Silvestre Barcelonesa, amb 10 quilòmetres de recorregut per la ciutat. Per cap d'any, la Guitza organitza una festa al pavelló municipal d'esports durant tota la matinada.

Els Reig Mags arribaran al parc de l'Arborètum en helicòpter, a les cinc de la tarda del dia 5 de gener, quan començarà la cavalcada per la ciutat. També hi haurà cavalcades a la Floresta, les Planes i Mira-sol. Els districtes també han programat desenes concerts, tallers, teatre, pessebres i altres activitats de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.