Les campanes del Monestir tornen a sonar durant els quarts i les hores


Temes relacionats

La Penya Regalèssia confia solucionar l'avaria de les campanes del Monestir (24/nov/14)

Les campanes del Monestir que donen els quarts i les hores no sonen des d'octubre (11/nov/14)


  • Comparteix:

Les campanes del Monestir ja funcionen amb normalitat

Les campanes del Monestir ja funcionen amb normalitat

Les campanes del Monestir tornen a marcar les hores i els quarts, una vegada s'ha solucionat l'avaria del sistema que els afectava. La Penya Regalèssia, entitat responsable del manteniment del sistema, ha explicat Cugat.cat que la incidència que ha mantingut mudes aquestes campanes durant un mes s'ha arreglat fa pocs dies.

El membre de la Penya Miquel Garrell ha explicat que es va desplaçar a les instal·lacions amb tres persones més, que de manera altruista van poder arreglar el sistema i tornar el so a aquestes campanes. La Penya Regalèssia ja havia anunciat a principis de la setmana passada que confiaven a poder-ho solucionar en breu.

Aquest problema no ha afectat en cap moment les campanes del culte perquè són campanes diferents amb un mecanisme independent. El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, va explicar a Cugat.cat fa unes setmanes que aquesta diferenciació entre les campanes del culte i les de les hores amb sistemes i mecanismes independents és habitual a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.