L'ACECCAT i Innoticmatica presenten la trobada 'Turisme XXIe'


  • Comparteix:

La trobada presentarà un nou model de 'smart tourism' / Foto: Betybyte

La trobada presentarà un nou model de 'smart tourism' / Foto: Betybyte

L'Associació d'Empresaris de Cloud Computing de Catalunya (ACECCAT) i el grup Innoticmatica, tots dos amb seu a Sant Cugat, presenten aquest dijous 'Turisme XXIe'. Es tracta d'una trobada amb graduats de la UOC per donar a conèixer un nou model de desenvolupament turístic per a empreses i destinacions. L'acte tindrà lloc al Mobile World Centre de Barcelona i comença a les set del vespre.

La jornada s'emmarca en les trobades mensuals UOC Meet, impulsades per graduats de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). 'Turisme XXIe' servirà per apropar el significat del nou model de 'smart tourism' i la seva aplicació a destins i empreses turístiques.

El president de l'ACECCAT, Ferran Doñate, ha explicat a Cugat.cat que la jornada aportarà coneixement molt útil per a un sector turístic català que necessita adaptar-se als canvis tecnològics.

Ferran Doñate

El plantejament és treballar un model estratègic que incorpori el procés de canvi a nivell de noves tecnologies en el sector turístic.


L'acte està organitzat per ACECCAT i el grup Innoticmatica, dues entitats amb seu a Sant Cugat orientades a potenciar les noves tecnologies i la seva implantació a les petites i mitjanes empreses. Cada dimecres, a través del programa 'Societat XXIe', que es grava als estudis de Cugat.cat, informen de les principals novetats tecnològiques i donen veu a professionals i empreses TIC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.