Valldoreix encén els llums de Nadal amb 41 nous elements


  • Comparteix:

Els llums de Nadal de Valldoreix s'encendran aquest divendres / Foto: Premsa EMD Valldoreix

Els llums de Nadal de Valldoreix s'encendran aquest divendres / Foto: Premsa EMD Valldoreix

Els llums de Nadal de Valldoreix s'han encès aquest divendres amb un total de 94 punts decoratius lluminosos repartits pels eixos principals del territori. Per estalviar energia, enguany, l'EMD ha adquirit 41 elements nous i s'han renovat els 53 elements de l'antiga il·luminació amb tecnologia LED. El cost total de l'enllumenat nadalenc de Valldoreix és de 18.900 euros.

La il·luminació s'ha encès aquest divendres a Valldoreix, passant per la plaça de Can Cadena, el passeig d'Olabarria, l'avinguda de Jacint Verdaguer i la plaça de Pompeu Fabra fins arribar al Mas Roig.

El territori estrena 41 elements nous, que se sumen als 53 que ja tenia. La totalitat de la il·luminació nadalenca s'ajusta al marc d'estalvi energètic gràcies a la tecnologia LED. A banda dels nous elements, l'EMD també ha adquirit 300 metres de fil lluminós LED per decorar l'escultura de la plaça de Can Cadena i els arbres de la plaça Maria Sabater i de la plaça de l'Estació.

L'empresa de gestió d'enllumenat urbà Citelum ha estat l'encarregada de la instal·lació de la il·luminació de Nadal a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.