El SCT preveu el retorn d'uns 255.000 vehicles a l'àrea metropolitana


  • Comparteix:

L'operació retorn tanca aquesta mitjanit / Foto: ACN

L'operació retorn tanca aquesta mitjanit / Foto: ACN

El Servei Català de Trànsit (STC) preveu que uns 255.000 vehicles tornin a l'àrea metropolitana de Barcelona durant l'operació retorn del pont de la Puríssima. El dispositiu especial tanca aquest dilluns a mitjanit i s'espera que la màxima afluència es concentri entre les dotze del migdia i les deu de la nit.

Per al pont de la Puríssima s'ha desplegat un dispositiu amb uns 1.750 agents dels Mossos d'Esquadra, un helicòpter, un avió bimotor i equips mòbils d'informació viària i de senyalització a carretera per garantir la seguretat dels conductors. El dispositiu estarà operatiu fins dilluns a les dotze de la nit, quan es donarà per tancada l'operació tornada.

El Servei Català de Trànsit preveu que l'operació retorn es concentrarà principalment entre les dotze del migdia i les deu de la nit, les hores en què s'estima que hi haurà més afluència de vehicles que tornaran a l'àrea metropolitana de Barcelona.

L’SCT demana que s'extremi al màxim la prudència en la conducció, ja que hi haurà un elevat nombre de desplaçaments al conjunt de la xarxa viària catalana. També s'alerta de la importància d'adequar la conducció a les condicions adverses provocades per les inclemències meteorològiques, habituals en aquesta època de l'any, ja que augmenta el risc de patir un accident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.