L'AEU acosta els conceptes judicials de la mà de Maria Ruiz Castejón


  • Comparteix:

Imatge d'una conferència de l'entitat / Foto: AEU

Imatge d'una conferència de l'entitat / Foto: AEU

'Detingut / Imputat' és la xerrada que organitza aquest dimarts l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la gent gran. La sessió anirà a càrrec de la magistrada i criminòloga Maria Ruiz Castejón, que donarà eines per entendre millor les informacions relacionades amb procediments judicials. La conferència té lloc a dos quarts de sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

Què és un jutjat d'instrucció? Què vol dir ser imputat en un procés judicial? Quines són els diferències entre fiança i presó provisional? Aquests són alguns dels dubtes que l'Aula d'Extensió Universitària vol resoldre amb la magistrada i criminòloga Maria Ruiz Castejón davant l'abundant presència de procediments judicials als mitjans de comunicació. El cas Gürtel, la imputació de la infanta Cristina, l'afer Bárcenas o els ERO d'Andalusia són exemples alguns dels exemples.

La conferència es repetirà aquest dijous a la mateixa hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.