Sant Cugat Comerç espera augmentar les vendes un 5% aquest Nadal


Temes relacionats

La Botiga al Carrer tindrà versió de Nadal el dissabte 13 de desembre ( 6/nov/14)


  • Comparteix:

La campanya de Nadal també tindrà una edició de la Botiga al carrer

La campanya de Nadal també tindrà una edició de la Botiga al carrer

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) espera incrementar aquesta campanya de Nadal un 5% les vendes. Així ho ha afirmat la presidenta de l'entitat, Maite Pérez, que ha assegurat que la campanya ha arrencat amb bon ritme durant el pont de la Puríssima, ja que els establiments adherits han registrat més compradors dels esperats.

Els comerciants de l'associació són optimistes de cara a la campanya de Nadal d'enguany, que ha donat el tret de sortida aquest pont de la Puríssima durant el qual han pogut obrir els seus establiments dos dies festius.

La presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que els comerciants aspiren a millorar les xifres de vendes de l'any passat en un 5%.

Maite Pérez

Ens agradaria incrementar un 5%, en comptes del 2 i 3% habitual. Som optimistes i ambiciosos.


De moment, les dues jornades festives en què els establiments han pogut obrir han superat les expectatives inicials de l'associació. La campanya de Nadal, però, continua activa fins després de Reis. Per això l'associació ha programat diverses iniciatives per incentivar les vendes en aquestes dates. Una d'elles és la creació d'un capgròs, juntament amb la colla gegantera, que sortirà pels carrers de la ciutat recollint les cartes que els nens vulguin entregar al Pare Noel o als Reis Mags. La idea, segons Pérez, és seguir lligats a la tradició i alhora acostar-se al públic familiar.

Maite Pérez

Feia temps que ens feia gràcia. És una tradició i creiem que és molt divertit, sent una associació del poble.


L'associació busca amb les diferents activitats programades durant el Nadal fer front comú per animar les compres. D'aquesta manera, Sant Cugat Comerç ha recuperat el trenet per a la canalla, organitza de nou la cantada de nadales a l'eix comercial i traurà els productes dels diferents establiments adherits al carrer aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.