El govern aplicarà descomptes a la C-16 a partir de la primavera


Temes relacionats

El govern estudia que els usuaris del peatge de les Fonts paguin segons la distància recorreguda (16/mai/12)

El govern estudia que els usuaris del peatge de les Fonts paguin segons la distància recorreguda (16/mai/12)


  • Comparteix:

El peatge de Les Fonts està ubicat a la C-16

El peatge de Les Fonts està ubicat a la C-16

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha avançat aquest dimecres que els descomptes de l'autovia C-16, que enllaça Sant Cugat amb Terrassa i Manresa, entraran en vigor a partir de la primavera. Amb aquesta mesura, la Generalitat confia a potenciar l'ús d'aquesta infraestructura, 'infrautilitzada' en l'actualitat, i evitar també així el col·lapse de la C-55 i la seva elevada sinistralitat.

En la seva intervenció a l'esmorzar-col·loqui del Fòrum Europa-Tribuna Catalunya, Vila ha qualificat de 'sagnant' la situació de la C-55, una via que enllaça la zona del Baix Llobregat amb Manresa a través de Martorell i Olesa de Montserrat i que és una alternativa a la C-16 que fan servir molts vehicles. D'aquesta manera, els peatges de la via que neix a Sant Cugat en direcció a la comarca del Bages seran més barats a partir de la primavera. Vila no ha especificat la quantitat del descompte però ha assegurat que la donarà a conèixer abans d'acabar l'any.

El departament de Territori i Sostenibilitat confia així a complir amb una de les reivindicacions històriques de les administracions d'aquesta zona, que alerten que es tracta d'una de les vies amb els peatges més cars de tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.