La Policia Local i els Mossos d'Esquadra porten als carrers l''Operació Grèvol'


Temes relacionats

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra activen l''Operació Grèvol' ( 2/des/14)


  • Comparteix:

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han posat en marxa l''Operació Grèvol', un dispositiu conjunt per patrullar per les àrees comercials durant la campanya de Nadal. 70 agents dels dos cossos formen patrulles per intensificar la vigilància en aquestes zones i prevenir robatoris.

L'eix de vianants que va del Casal TorreBlanca fins a la plaça de Lluís Millet, passant per la rambla del Celler i la plaça d'Octavià, és el punt neuràlgic del comerç i per tant també serà un dels punts claus d'aquesta operació. El Centre Comercial, la zona comercial de Valldoreix, els mercats municipals de Torreblanca i Pere San, i la zona del Mira-sol Centre seran els altres punts d'actuació. Els agents patrullaran per aquestes zones per vigilar i també per recomanar als comerciants alguns consells bàsics de seguretat.

A banda de l''Operació Grèvol', la Policia Local també posarà en marxa les operacions 'Tió' i 'Neula' per controlar la qualitat i la seguretat dels productes d'ornamentació nadalencs i les joguines.

Consells de seguretat
La Policia Local i els Mossos d'Esquadra recomanen als botiguers que tinguin les portes tancades dels seus establiments i que tinguin cura de les seves pertinences, ja que a vegades els lladres s'enduen objectes personals del venedor i no pas dels clients. En cas de sospitar que puguin cobrar a través d'una targeta o bitllets falsos, cal posar-se en contacte ràpidament amb algun dels dos cossos.

Si es tracta d'establiments amb vigilant de seguretat, és necessari que aquest es posi en contacte amb les patrulles en cas de veure alguna persona que duu a terme un moviment sospitós.

En el cas de les empreses de transport, cal que els operaris de les furgonetes vagin amb molt de compte ja que sovint els lladres aprofiten una distracció per endur-se algun paquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.