Cugat.cat publica aquest dilluns el vídeo resum del quart taller de cuina que ha organitzat amb Cookiteca i que gira al voltant de la cuina per a esportistes. En aquesta peça audiovisual, es pot veure com s'elaboren plats com el pa bàsic d'arròs i crema d'ametlles, tabulé de quinoa i ceviche de salmó.
La sessió ha anat a càrrec del cuiner i especialista en nutrició esportiva Isaac Exojo, que ha explicat com elaborar plats com el ceviche de pollastre, tian clàssic i cookies de xocolata i nous. Aquest taller ha estat l'últim del cicle organitzat per Cookiteca amb la col·laboració de Cugat.cat.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
Foto
Cookiteca i Cugat.cat han organitzat un taller de cuina per a esportistes
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.