El comerç local obrirà el 28 de desembre per incentivar les vendes de Nadal


Temes relacionats

El comerç local obrirà els festius 9 de juny i 28 de desembre (10/mar/14)


  • Comparteix:

Les botigues obriran el 28 de desembre per augmentar les vendes

Les botigues obriran el 28 de desembre per augmentar les vendes

Els establiments adherits a les associacions Sant Cugat Comerç (StC) i Centre Vila, i el Sant Cugat Centre Comercial obriran les seves portes el diumenge 28 de desembre. Aquest és un dels dos dies festius d'elecció local que es van establir a Sant Cugat per donar resposta a la Llei catalana d'horaris comercials i que els comerciants aprofitaran per incentivar les vendes de Nadal.

Tot i que la Llei catalana d'horaris comercials està suspesa pel Tribunal Constitucional, la regulació espanyola també permet als establiments comercials catalans obrir 10 diumenges i festius a l'any, dos d'ells fixats pels ajuntaments. En el cas de Sant Cugat, el ple municipal va ratificar la proposta de les associacions comercials recollida per l'equip de govern.

Tot i així, la presidenta de l'associació comercial Centre Vila, Maria Calopa, ha defensat que tots els diumenges de desembre haurien d'estar oberts ja que són molt importants per al comerç local.

Maria Calopa

Creiem que al desembre totes les oportunitats per obrir són bones. Potser hem esgotat la possibilitat d'obrir d'altres dies i els hauríem d'haver guardat.


De la seva banda, la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat que els establiments adherits també obriran el 28 de desembre, ja que van escollir aquest dia per beneficiar-se de les compres de Nadal. De moment, l'associació es mostra satisfeta amb la campanya de Nadal, que enguany ha inclòs aquest dissabte una 'Botiga al carrer'.

Maite Pérez

Pot ser que hi hagi més botigues al carrer a l'estiu. La valoració tant d'aquest any com la d'anteriors és bona per les dates en què estem.


El Sant Cugat Centre Comercial també estarà obert el diumenge 28 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.