L'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix s'instal·la al Xalet Negre


  • Comparteix:

L'AASCV s'ha instal·lat al Xalet Negre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'AASCV s'ha instal·lat al Xalet Negre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix (AASCV) ha inaugurat aquest dissabte la seva seu al Xalet Negre. Així, l'entitat disposa, per primera vegada, d'un espai per dur a terme les reunions de la junta, atendre les persones interessades en l'associació, posar en marxa un servei de secretaria i coordinar les activitats.

La nova seu de l'AASCV disposa d'un aforament màxim de 15 persones i és un espai cedit per l'Ajuntament a l'entitat. Tot i que les activitats de l'associació se seguiran duent a terme al Monestir i a la sala polivalent del Xalet Negre, el nou espai permetrà unificar els serveis administratius i de gestió de l'entitat, tal com ha explicat la vicepresidenta de l'AASCV, Carme Mas.

Carme Mas

Suposa poder atendre bé els socis, poder-hi fer les reunions de junta, disposar de secretaria i coordinar totes les activitats.


Després de la inauguració, una cinquantena de membres de l'associació ha participat al sopar benèfic de cloenda de les activitats. L'àpat, que ha tingut lloc al restaurant El Mesón, ha servit per recaptar fons que es destinaran a combatre la pobresa infantil. Una conferència sobre 'El viatge de la ciència' a càrrec de Jordi Serrallonga ha servit per posar punt final a la cita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.