La remodelació del mercat Pere San s'endarrereix i obrirà a l'abril


  • Comparteix:

Les obres de remodelació del mercat Pere San acabaran quatre mesos més tard del previst

Les obres de remodelació del mercat Pere San acabaran quatre mesos més tard del previst

Les obres de remodelació del mercat Pere San s'han endarrerit i no obrirà fins a l'abril. En un principi, estava previst inaugurar l'equipament entre finals d'aquest any i l'inici del que ve, però els treballs acabaran amb retard per culpa de problemes tècnics en la construcció de les cambres frigorífiques i per la troballa d'elements de l'antic mercat de 1911, que s'ha decidit mantenir pel seu valor patrimonial i ha obligat a replantejar el projecte.

La durada dels treballs s'allarga a causa de diferents motius. El primer, el retard en la signatura del finançament, que va arribar a l'estiu quan estava prevista a la primavera. Després, la troballa d'una antiga càmera del mercat de 1911, que es mantindrà com a element patrimonial, però que ha obligat a replantejar el projecte inicial i redistribuir tota la planta inferior del mercat. Finalment, per problemes tècnics en la construcció de les noves cambres frigorífiques.

L'obertura del nou mercat Pere San s'endarrerirà quatre mesos, segons ha informat a Cugat.cat l'arquitecte de l'obra, Lluís Martínez.

Lluís Martínez

Ens hauria agradat obrir per Sant Medir però, amb el retard de les cambres frigorífiques, haurà de ser a l'abril.


Martínez calcula que a mitjans de febrer els paradistes podran començar a adequar les seves noves parades i assegura que el retard no afecta el pressupost de l'obra, que es manté en 2,5 milions d'euros.

El regidor del PSC Pere Soler va preguntar per l'estat de les obres de remodelació del mercat Pere San al ple d'aquest dilluns i va demanar que s'oferís més informació actualitzada sobre aquesta qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.