FGC canvia horari durant el Nadal i ofereix servei ininterromput per Cap d'Any


  • Comparteix:

FGC fa canvis durant les festes de Nadal / Foto: FGC

FGC fa canvis durant les festes de Nadal / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica, a partir de dimecres de la setmana vinent, els seus horaris per adaptar-los a la demanda associada a les festes de Nadal. Així, entre el dimecres 24 de desembre i el dimecres 7 de gener tots dos inclosos, els horaris de trens de la línia Barcelona-Vallès seran els corresponents al període no lectiu. La vigília de Nadal, el servei de trens finalitzarà a les onze de la nit en totes les línies. En canvi, Ferrocarrils de la Generalitat oferirà un servei ininterromput la nit de Cap d'Any.

Durant la nit de Cap d’Any els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, la freqüència de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.