Constituït el consell d'administració de Cugat.cat


Temes relacionats

Nomenat per unanimitat del ple el consell d'administració de Cugat.cat (16/des/14)

El ple de desembre nomenarà el nou consell d'administració de Cugat.cat (10/des/14)


  • Comparteix:

El consell d'administracio, aquest dimecres / Foto: Lluís Llebot

El consell d'administracio, aquest dimecres / Foto: Lluís Llebot

El consell d'administració de Cugat.cat s'ha constituït oficialment aquest dimecres en una primera trobada en què els seus membres has pres possessió del càrrec, després dels nomenaments per unanimitat al ple. Així es completa el procés de transformació de l'antic òrgan gestor de Cugat.cat -un organisme autònom- en una entitat pública empresarial (EPEL), que entrarà oficialment en vigor l'1 de gener.

Els membres del consell ocuparan el càrrec per un mandat de cinc anys i sense percebre cap retribució ni dietes. Les seves funcions inclouen nomenar la direcció de Cugat.cat, dissenyar el contracte-programa de l'ens i proposar els seus pressupostos anuals, que ha d'aprovar el ple municipal.

La constitució de l'òrgan oficialitza el nomenament del consell d'administració posant punt final al procés de transformació de l'antic òrgan gestor de Cugat.cat -un organisme autònom- en una EPEL, adaptada plenament als requeriments de la Llei de la Comunicació Audiovisual de Catalunya.

Xavier Fornells
És director de l’àmbit de Serveis a les Persones de l'Ajuntament i anteriorment va ser Coordinador de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació de Sant Cugat del Vallès (OAMCIC). Ha estat director general i membre del consell d'administració de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) i membre de la junta directiva de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya i de l'Associació catalana de Premsa Local i Comarcal.

Carme Colomina
És cap de la secció d'Internacional del diari 'Ara' i investigadora associada al CIDOB. Ha estat corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les, on va col·laborar amb mitjans internacionals com la BBC i Deutsche Welle. També ha estat responsable de cooperació interregional a la Secretaria d'Afers Exteriors de la Generalitat. Col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació com a analista de l'actualitat europea.

José Manuel Pérez Tornero
És catedràtic de Comunicació i director del departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB. És director del grup de recerca 'Gabinet de Comunicació i Educació' (UAB). Col·labora habitualment amb diferents diaris com a articulista.

Anna Toro
És tècnica de premsa i comunicació de l'Ajuntament. És responsable dels temes de premsa de l'àrea de Cultura, Comunicació i Joventut de l'Ajuntament, Premsa i Xarxes Socials al Teatre-Auditori Sant Cugat, Premsa i Comunicació a Museus de Sant Cugat. Ha estat coordinadora de l’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació i té màster en Gestió d’Empreses Creatives i Culturals.

Josep-Manuel Silva Alcalde
És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i en Periodisme per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. És màster en Direcció Pública per Esade. Actualment és col·laborador habitual a les tertúlies del programa '8 al dia' i professor associat de Comunicació i Propaganda Política al Grau de Periodisme i Publicitat de la Universitat Abat Oliva-CEU. Ha estat membre del Consell d’Administració de la Corporació RTVE i president del Consell d’Administració de RTVE fins al juny de 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.