El CMSC vol incrementar la massa social després de la pèrdua de socis


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea d'aquest dimecres

Moment de l'assemblea d'aquest dimecres

Tornar a assolir els 2.000 socis que tenia el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) a través de noves activitats és el principal repte que es marca l'entitat de cara al 2015. Això ha comunicat la junta directiva en l'assemblea extraordinària d'aquest dimecres que ha aprovat de forma gairebé unànime un pressupost amb un superàvit de 30.000 euros que cobrirà el dèficit que ha generat la fundació del club.

Després de la fuga de la secció de rítmica -en què el club va perdre 200 socis-, l'entitat es planteja recuperar la massa social. En primer lloc ho ha fet constituïnt una nova secció de rítmica, amb 33 noves membres, en la qual ha invertit 3.800 euros. Ara el següent pas és, com a mínim, aconseguir 100 o 150 socis nous al llarg de 2015 a través de noves activitats o, fins i tot, recuperant de desaparegudes com les curses de muntanya o la secció d'esquí de fons, tal com ha explicat el president Francesc Cruces.

Francesc Cruces

Dins el que volem potenciar està la cursa de muntanya que està creixent molt i l'esquí de fons, en què havíem destacat molt.


De fet, aquesta previsió d'increment de la massa social ja està prevista en el pressupost de 2015 del CMSC, en què es preveu un augment dels ingressos per les quotes de socis de 15.000 euros. Així, els comptes del club presenten 665.250 euros en ingressos i 634.760 en despeses, el que genera un superàvit de 30.490 euros. Una quantitat que es destinarà a cobrir el dèficit que genera la fundació del club, per així quadrar els comptes de les dues entitats.

Cruces ha explicat que, amb el trasllat de la seu, el paper de la fundació ha quedat més aigualit amb relació a l'organizació d'activitats i l'entrada d'ingressos. Per aquest motiu, el club estudia ara com reformular aquest òrgan i un pas serà que la fundació facturi al Muntanyenc el lloguer del local.

Els pressupostos del club s'han aprovat amb el vistiplau de tots els socis, tret d'una abstenció.

D'altra banda, el club es planteja reduir l'estructura de personal -si la situació econòmica del futur ho requereix- i recórrer a la figura dels voluntaris. L'entitat també ha anunciat que les quotes dels socis no s'apujaran el 2015.

L'elaboració d'un pla estratègic és una altra de les apostes pel nou any del club, sorgida de la ponència que validarà la junta directiva, els coordinadors i secretaris i els socis participants a totes les taules de treball.

Tots els socis han aprovat, d'altra banda, de forma unànime la ratificació dels nous càrrecs d'aquest any, com la vicepresidència segona amb Nacho Golzalvo i dues vocalies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.