Els Veïns Progressistes de Valldoreix donen suport a la PAH de Rubí


  • Comparteix:

L'AVVPV critica l'ús de la força policial en el desallotjament de la PAH a la seu de l'avinguda Torreblanca

L'AVVPV critica l'ús de la força policial en el desallotjament de la PAH a la seu de l'avinguda Torreblanca

L'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix (AVVPV) dóna suport a la PAH de Rubí i a la seva lluita en defensa del dret fonamental a l'habitatge. Els valldoreixencs lamenten que l'Ajuntament hagi multat els membres de PAH que acampen des de fa més de 80 dies a la seu de Catalunya Caixa del carrer de Villà. L'associació reclama mesures i solucions efectives per resoldre el problema de forma definitiva.

Els Veïns Progressistes de Valldoreix es posicionen a favor de la PAH de Rubí amb un comunicat de suport a la seva lluita. Després de més de 80 dies acampats davant de la seu de CatalunyaCaixa, l'AVVPV recorda que la PAH de Rubí segueix sense acceptar les solucions que els ofereix aquesta 'entitat bancària pública i rescatada amb fons públics'.

A més, denuncien que les multes imposades per l'Ajuntament i el desallotjament violent per part dels Mossos d'Esquadra a la seu de l'avinguda de Torreblanca no ajuden a solucionar el problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.