Usuaris del Grup Catalònia protagonitzen un nou espai de ràdio a Cugat.cat


  • Comparteix:

El usuaris del Grup Catalonia tindran 15 minuts en antena cada mes

El usuaris del Grup Catalonia tindran 15 minuts en antena cada mes

El Grup Catalònia estrenarà la secció mensual 'Nosaltres' a partir de gener al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat. L'espai radiofònic estarà protagonitzat per set persones amb discapacitat intel·lectual vinculades a la fundació, que desenvoluparan les capacitats expressives i de comunicació a través d'entrevistes i tertúlies sobre temes diversos que ells mateixos escolliran.

Cada mes l'Israel, la Montse, l'Emma, el Julio, el Vidal, el Moi i el David disposaran de 15 minuts en antena per explicar el seu dia a dia i parlar dels seus interessos.

El programa estarà coordinat per la monitora de Grup Catalònia, Anaïs Lozano, amb el suport de la cap d'Emissions de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos.

Lozano explica que l'espai mostrarà l'ampli ventall d'interessos dels seus protagonistes.

Anaïs Lozano

Farem entrevistes, parlarem d'acitivitats, de l'agenda i posarem música.


El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, creu que l'espai 'Nosaltres' ajudarà a cohesionar la societat santcugatenca, una de les missions del mitjà de comunicació local.

Miquel Herrada

Entre les funcions d'un servei públic com Cugat.cat, una de les més importants és ser una eina d'integració i cohesió social.


El Grup Catalònia presta una assistència integral a les persones amb discapacitat intel·lectual, sigui quin sigui el seu nivell d'afectació, amb l'objectiu de proporcionar-los integració, socialització i qualitat de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.