Nens i nenes ompliran els carrers de la ciutat de nadales


  • Comparteix:

Els més petits posen banda sonora als carrers de la ciutat

Els més petits posen banda sonora als carrers de la ciutat

Els cors infantils de la ciutat portaran el Nadal amb els seus cants als carrers de l'eix comercial aquest divendres. La tradicional cantada començarà a dos quarts de sis de la tarda i s'allargarà fins les vuit, quan els infants cantaran a la Plaça de Barcelona per tancar l'acte.

Els cors infantils de les escoles Àgora-Patufet, Collserola, Pins del Vallès, Pi d’En Xandri, Ricomà i els cors Musical’ Cor, Fusió i Jove Fusió i Cantorata seran els protagonistes de la jornada que omplirà de nadales els carrers de la ciutat. Cada agrupació començarà una ruta diferent pel centre de la ciutat per acabaran posant punt final a la plaça de Barcelona.

Santa Maria i Santiago Rusiñol, la plaça de Barcelona i la Rambla del Celler són alguns dels espais on actuaran les corals que participen enguany en aquesta clàssica activitat nadalenca. L'activitat està organitzada per Sant Cugat Comerç (StC) i l'Escola Fusió i té l'objectiu de reivindicar l'esperit nadalenc als carrers i comerços del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.