La Generalitat implantarà un sistema de peatge tancat entre Sant Cugat i Terrassa


  • Comparteix:

Moment de la presentació / Foto: Gencat

Moment de la presentació / Foto: Gencat

La Generalitat implantarà un sistema de peatge tancat entre Sant Cugat i Terrassa, de manera que els usuaris pagaran pel recorregut real que efectuïn. El canvi s'aplicarà a partir del segon semestre del 2015. La mesura forma part d'un pla d'actuacions en el corredor entre Sant Cugat, Terrassa i Manresa que ha presentat aquest divendres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

Aquest pla d'actuacions inclou l'aplicació d'un nou model tarifari a l'autopista C-16, amb pas per Sant Cugat, i l'execució d'obres de millora a la C-55, la C-58 i la C-16c. Al tram entre Sant Cugat i Terrassa s'implantarà un sistema de peatge tancat durant tots els dies de la setmana. Aquesta mesura, que pot suposar bonificacions de fins al 80%, s'aplicarà als vehicles amb teletac i moviments amb origen i destí als enllaços 13-21. A més, a la barrera de les Fonts es mantenen els descomptes per recurrència, vehicle ecològic i d'alta ocupació. També es manté la reducció del 45% de dilluns a divendres no festius.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.