La loteria de Nadal reparteix 1'2 milions d'euros des de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'administració de loteria número 1, al carrer dels Pous, a prop de l'estació de FGC, ha venut 20 sèries del cinquè premi de la loteria de Nadal, el que equival a 1'2 milions d'euros. Ha estat amb el número 74.012, que també s'ha repartit a poblacions com Mollerussa, Sort i Igualada. El premi està dotat amb 6.000 euros per dècim.

Segons l'administració local, tots els dècims de les 20 sèries s'han venut per finestreta. La treballadora de l'administració número 1 Olga Comas ha expressat la felicitat per repartir el premi més gran de la seva història.

Olga Comas

Ens fa molta il·lusió haver repartit un premi. És el somni de tota administració. Hem venut tota la sèrie a la finestreta, estarà molt repartit.


Inicialment, l'establiment santcugatenc disposava de 30 sèries, però va intercanviar-ne 10 amb una administració del poble madrileny de Velilla de San Antonio. El número 74.012 s'ha venut de manera molt repartida, gairebé a una cinquantena d'administracions de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.