Les 10 notícies de Cugat.cat més llegides del 2014


  • Comparteix:

Imatge de la portada amb la notícia més llegida del 2014

Imatge de la portada amb la notícia més llegida del 2014

El cas de l'agressió a una noia a la zona del Sant Cugat Centre Comercial és la notícia de Cugat.cat més llegida el 2014. El rànquing el completen altres successos com el desallotjament de la PAH de Rubí i l'operació contra el Club Kali. El musical de l'escola Viaró i la dimissió del president de les Noves Generacions del PP també se situen entre les notícies més llegides aquest any.

Aquestes són les notícies més llegides:

1.- Una noia pateix una agressió a la zona del Sant Cugat Centre Comercial. L'agressió es va produir en un pàrquing exterior de la zona del Sant Cugat Centre Comercial i els Mossos d'Esquadra es van encarregar de la investigació.

2.- Cinc ferits i aldarulls en el desallotjament de la PAH de Rubí pels Mossos. Agents antiavalots van desallotjar de nit els 13 membres de la PAH de Rubí que havien ocupat la seu de CatalunyaCaixa a l'avinguda de Torreblanca. Amb l'ordre judicial, una vintena d'antidisturbis van treure els ocupants del local, enmig de crits i la protesta de membres de la PAH i ciutadans concentrats al carrer. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre cinc ferits lleus per contusions i atacs d'ansietat en el desallotjament, que es va produir en 10 minuts.

3.- Dos detinguts en l'operació contra el club de fumadors de cànnabis Kali. Els Mossos d'Esquadra van detenir el secretari i el tresorer del Club Kali en una operació contra aquest espai de fumadors de cànnabis. Els agents policials van escorcollar el local i van confiscar material del club. Després es van produir més detencions.

4.- Un foc crema un magatzem de mobles del recinte del Mercantic. Un incendi va cremar un magatzem de mobles del recinte del Mercantic, a l'avinguda de Graells. El foc no va provocar cap ferit, però els veïns de la zona van ser desallotjats de manera preventiva.

5.- Falsa alarma de bomba a Banc Sabadell per una màquina per fer 'hot dogs'. Una màquina per fer 'hot dogs' va generar una falsa alarma de bomba a la seu central de Banc Sabadell, ubicada a Sant Cugat. Unitats dels Bombers, de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i del Servei d'Emergències Mèdiques es van desplaçar fins al lloc dels fets.

6.- Un atropellament mortal al tren de FGC atura el servei prop de dues hores. La incidència va aturar la circulació en els dos sentits entre Sant Cugat i Sarrià afectant les línies S1 i S2.

7.- Les queixes veïnals van provocar el registre del Club Kali, segons els Mossos. Els Mossos d'Esquadra van establir un dispositiu d'investigació al Club Kali en resposta a queixes veïnals.

8.- L'escola Viaró viatja al segle XX amb el musical 'Twenty'. Els alumnes de l'escola Viaró van pujar a l'escenari per oferir un viatge al segle XX amb el musical 'Twenty', un muntatge de creació pròpia sobre un jove escriptor que va a parar a la presó per error. L'espectacle va aplegar més de 2.000 persones.

9.- Okupen sis cases a la Floresta per reclamar masoveria urbana a Sant Cugat. Es tracta de les antigues cases dels mestres del districte, ubicades prop de les pistes de Can Llobet i que són propietat de l'Ajuntament. L'acció formava part del projecte Masoveria Urbana 6 Claus.

10.- El president de les Noves Generacions del PP dimiteix per motius professionals. El president de les Noves Generacions del PP, Ignacio Fuentes Albesa, va deixar els seus càrrecs locals, comarcals i autonòmics per començar una nova experiència professional.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.