La 12a edició del Quinto de Nadal dóna avui el tret de sortida al pav 2


  • Comparteix:

Cartell de la 12a edició del Quinto de Nadal / Foto: La Guitza

Cartell de la 12a edició del Quinto de Nadal / Foto: La Guitza

El Quinto de Nadal té lloc un any més entre aquest dijous i diumenge amb l'objectiu d'apropar als santcugatencs aquest joc durant les festes. L'activitat, organitzada per La Guitza, té lloc al pav 2 de la Rambla del Celler entre les set de la tarda i les dues de la matinada.

Un any més, 'lloros' i cotorres' cantaran al ritme del Quinto de Nadal. En els últims anys, aquesta tradició nadalenca s'ha convertit en una de les activitats més participatives d'aquestes dates. De fet, l'edició de l'any passat va ser una de les més nombroses de totes les que s'han celebrat: prop de 10.000 persones van participar en aquest joc, que va repartir al voltant de 1.500 euros en premis cada nit.

El Quinto, que arriba a la 12a edició, se celebra al pav 2 de la Rambla del Celler de set de la tarda a dues de la matinada durant els dies de Nadal i Sant Esteve, a més del 27 i 28 de desembre. Durant les primeres hores els participants acostumen a ser adults i famílies, mentre que a mesura que avança la nit el Quinto es converteix en un punt de reunió dels jovent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.