La coral Da Liri recapta fons per impulsar un reportatge sobre Malawi


  • Comparteix:

La coral Da Liri vol recaptar fons per dur a terme un reportatge sobre Malawi / Font: Petits Músics del Món

La coral Da Liri vol recaptar fons per dur a terme un reportatge sobre Malawi / Font: Petits Músics del Món

El grup vocal santcugatenc Da Liri ofereix un concert benèfic aquest diumenge a un quart de sis de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Els diners recaptats es destinaran a finançar un reportatge per donar a conèixer les necessitats de la societat de Malawi i la seva cultura.

La coral Da Liri estarà acompanyada de músics convidats com Iker Lavado, Alba Llibre, Gara Escobar i el guitarrista Rafa Ortiz, que oferiran actuacions prèvies al concert principal. D'aquesta manera, la formació se suma al projecte 'Amb ulls de Malawi', que consisteix en gravar un reportatge a la capital del país africà l'agost del 2015. Amb aquesta producció audiovisual, es vol donar a conèixer els potencials d'aquesta societat, com també crear una relació d'intercanvi musical amb la ciutat.

El concert inclou la col·laboració de l'ONG Petits Músics del Món. La forma de donació serà a través de taquilla inversa, és a dir, cada assistent decidirà quants diners vol donar al projecte una vegada hagi acabat el concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.