El PP inicia una campanya de recollida de productes per a Càritas i Creu Roja


  • Comparteix:

Cartell de la campanya / Foto: PP de Sant Cugat

Cartell de la campanya / Foto: PP de Sant Cugat

El PP impulsa una campanya de recollida de productes higiènics que es destinaran a membres de Càritas i Creu Roja de Sant Cugat. Es tracta de la primera campanya solidària de Nadal del grup municipal, que d'aquesta manera vol ajudar a les famílies més necessitades de la ciutat.

La formació fa una crida per aconseguir donacions d'aquells productes que no es recollien en iniciatives com El Gran Recapte. Per això, el PP se centra en aplegar bolquers, sabons, tovalloletes higièniques i llet per a nadons, amb l'objectiu d'ajudar a les famílies que no es poden fer càrrec de la despesa d'aquests productes, tal com ha explicat la regidora del PP, Maria Dolors Domènech.

Maria Dolors Domènec

Bolquers no se n'han recollit a El Gran Recapte, com tampoc tovalloletes higièniques ni productes de bany. Famílies necessitades amb nens petits n'hi ha moltes a Sant Cugat.


Tot i això, Domènech ha assegurat que també acceptaran aliments, roba i joguines. El punt de recollida és la seu del PP, ubicada al carrer Santa Maria, i les donacions es poden fer aquest dilluns i dimarts, a més de dilluns de la setmana vinent, de cinc de la tarda a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.