Els restauradors donen per bona l'ocupació durant el Nadal


  • Comparteix:

Els restauradors enquestats per Cugat.cat tenen durant aquest Nadal una afluència de clients 'satisfactòria', molt similar a la de l'any passat. Tots aquests comerços fan un bon balanç dels tradicionals sopars d'empresa i la nit de Cap d'Any, que els han ajudat a mantenir les expectatives, i expliquen que el tipus de visitant és similar a la de la resta de mesos, amb un predomini de les parelles i famílies.

Els responsables dels restaurants del centre entrevistats es mostren satisfets amb la quantitat de clients que s'han acostat als seus establiments per fer-hi un àpat i celebrar el Nadal. En molts casos, l'ocupació ha arribat gairebé al 100% en diverses franges horàries. El copropietari de La Piazzetta, Salvatore Fauzi, ha explicat que ha omplert gairebé cada dia l'establiment, especialment al migdia, mentre que el propietari d'El Mesón, Xavier Vendrell, creu que molta gent s'ha acostat al restaurant per veure el local després de la reforma.

S.Fauzi/X.Vendrell

Aquest any no hem tingut tants grups però hem omplert cada dia. / La cosa s'està animant, hi ha força moviment.


Els restauradors també valoren l'afluència de reserves durant les dues setmanes abans de Nadal, període en què han tingut lloc la majoria de sopars d'empresa a Sant Cugat. Tot i així, en alguns casos els comensals han optat per celebrar un dinar al migdia. El restaurant La Plaça de la plaça d'Octavià, per exemple, ha registrat un augment considerable d'entitats que han optat per aquesta opció, tal com ha explicat a Cugat.cat el seu director, Josep Lluís Vidal.

Josep Lluís Vidal

Hem tingut taules d'empresa però hem notat un auge al migdia. Ens ha sorprès però de manera positiva.


Pel que fa a la nit de Cap d'Any, El Mesón ha preferit tancar les portes. La Piazzetta, en canvi, ha obert i ha ofert un menú especial destinat especialment a amics de l'establiment, amb qui ha celebrat l'arribada del 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.