La cavalcada de les Planes manté les seves tradicions


  • Comparteix:

Ses Majestats arribaran a les Planes, a cavall

Ses Majestats arribaran a les Planes, a cavall

Melcior, Gaspar i Baltasar faran la cavalcada a cavall i arribaran a la plaça de la Creu d'en Blau de les Planes a les sis de la tarda dilluns que ve. Després d'un parlament dels tres Reis Mags, arrencarà la cavalcada, que acabarà a Esplai Ca l'Avi - Parròquia de la Mare de Déu de la Salut, on el mossèn Pere oferirà xocolata desfeta.

Cavalls i xocolata desfeta. A les Planes mantenen les tradicions. L'hàbit d'anar a cavall va néixer per necessitat. Quan el barri es va fundar, els carrers eren de terra i les carrosses no podien transitar-hi. Així, Ses Majestats van haver de fer la cavalcada a llom de cavalls, i la necessitat es va transformar en tradició.

La representant de la comissió de festes de les Planes, Begoña Paradeda ha destacat a Cugat.cat que volen mantenir aquesta tradició.

Begoña Paradeda

A les Planes els Reis Mags sempre han vingut a cavall i volem mantenir aquesta tradició.


La cavalcada començarà a la plaça de la Creu d'en Blau i passarà per vies principals del districte com el carrer de Doctor Modrego, el passatge del Pi o l'avinguda del Rectoret, per acabar a l'Esplai Ca l'Avi - Parròquia de la Mare de Déu de la Salut on es farà una xocolatada de la mà del mossèn Pere.

Recorregut

Plaça Coll de la Creu d’en blau, carrer de Doctor Modrego, passatge del Pi, carrer Calvari, carrer Miralluny, passeig del Desert, carrer de Nostra Senyora de l’Estrada, passeig del Torrent, avinguda del Rectoret i Ca l’Avi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.