La PAH de Rubí endurirà les protestes contra CatalunyaCaixa


Temes relacionats

Dos membres de la PAH de Rubí denuncien els Mossos pel desallotjament (14/nov/14)

Cinc ferits i aldarulls en el desallotjament de la PAH de Rubí pels Mossos (11/nov/14)

Nova acció a Sant Cugat de la PAH de Rubí per pressionar CatalunyaCaixa (27/oct/14)

La portaveu de la PAH de Rubí, absolta de coacció per la protesta local ( 9/oct/14)

La reunió entre la PAH de Rubí i l'Ajuntament acaba sense cap acord (30/set/14)

La PAH de Rubí continua concentrada davant CatalunyaCaixa (26/set/14)


  • Comparteix:

La PAH ha avançat un dia la cercavila dels dijous / Foto: PAH de Rubí

La PAH ha avançat un dia la cercavila dels dijous / Foto: PAH de Rubí

La PAH de Rubí alerta que a començaments de 2015 durà a terme 'totes les accions que la legalitat i la raó moral' li permetin per pressionar CatalunyaCaixa perquè compleixi el compromís de diàleg que va adquirir, diuen, amb el col·lectiu. La PAH, que aquest dimecres compleix 100 dies d'acampada davant la seu bancària del carrer de Villà, assegura que van pactar una treva de les accions de protesta a canvi de crear una taula de negociació, un acord que l'entitat bancària no ha complert.

La PAH es va instal·lar al carrer de Villà el 23 de setembre amb la intenció de reclamar la dació en pagament per a una vintena de famílies del municipi veí. 100 dies després i havent tingut lloc diverses trobades amb l'Ajuntament i CatalunyaCaixa, el col·lectiu mantindrà la seva reivindicació perquè assegura que l'entitat bancària no ha complert l'acord a què van arribar fa unes setmanes. Aquest pacte, explica, consistia en aturar les accions de protesta a canvi de crear una taula de negociació i tenia com a data límit aquest dimecres.

Ara la PAH es proposa tornar a endurir les accions de protesta a principis de 2015. És per això que demanen a la ciutadania el seu suport per reivindicar el dret a un habitatge digne. Aquest dimecres el col·lectiu ha avançat la seva cercavila setmanal per les entitats bancàries de la ciutat amb el suport d'ERC, les JERC i l'Assemblea de Drets Socials (ADS).

En aquests tres mesos la plataforma ha fet cada dijous una cercavila pels carrers de la ciutat, recorrent totes les seus del banc. A mitjans de novembre, a més, va ocupar la seu de l'avinguda de Torreblanca, que va ser desallotjada hores després per part dels Mossos d'Esquadra en una operació que va finalitzar amb cinc ferits lleus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.