La fira 'vintage' de Mercantic es vesteix de Nadal per l'arribada dels Reis


  • Comparteix:

Edició anterior del 'vintage' Fest de Mercantic

Edició anterior del 'vintage' Fest de Mercantic

El Vintage Fest del Mercantic aterra aquest cap de setmana per partida doble obrint aquest dissabte als patis de l'espai i diumenge, afegint l'avinguda de Graells, amb l'arribada dels Reis com a teló de fons. La jornada de dissabte serà de deu del matí a vuit del vespre i la de diumenge, de vuit del matí a tres de la tarda. El mobiliari 'vintage' és un dels atractius d'aquesta trobada amb més de 150 parades.

Al Vintage Fest Reis és possible adquirir una antiguitat, procedent de desembrossar cases, pisos i fàbriques en les mateixes condicions que un brocanter. Això fa que hi hagi una gran expectació durant el desenvolupament, on són presents un gran nombre de comerciants, compradors i curiosos.

Segons l'organització, la iniciativa ha aconseguit un públic fidel que permet mantenir la proposta com una fita amb continuïtat assegurada.

A les dotze del migdia, aquest dissabte, hi haurà el tradicional concert-vermut d'El Siglo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.