L'última fase de l'eix de Vianats serà una realitat a principis de juny


  • Comparteix:

Imatge virtual de la futura plaça Lluís Millet

Imatge virtual de la futura plaça Lluís Millet

Els santcugatencs podran estrenar a principis de juny l'eix de vianants que connectarà la Plaça d'en Coll amb la plaça Lluís Millet, les obres de la qual estan a punt d'enllestir-se. Aquesta és la voluntat de l'alcalde que s'ha mostrat convençut que la vianantització del centre enriquirà la vida social de Sant Cugat així com els negocis dels comerços que s'han vist afectats per la durada de les obres.

El pla de l'Ajuntament de crear un pas sense vehicles que comuniqui la Plaça de'n Coll amb la plaça de l'estació està a punt de fer-se realitat. L'alcalde Lluís Recoder ha anunciat que l'actual ritme de les obres podrien situar la finalització dels treballs a finals del mes vinent.

Una data que permetrà als santcugatencs gaudir, finalment, de l'Eix de Vianants emmarcat dins el Pla del Centre. Malgrat que el termini de les obres estava previst per aquesta setmana, els operaris han hagut d'allargar la seva feina a causa de la troballa en el sòl de diverses línies de serveis que les pròpies companyies desconeixen.

L'alcalde ha afirmat que la cristal.lització d'aquest projecte permetrà que el teixit social i econòmic de la ciutat doni un important salt qualitatiu:

Lluís Recoder

La ciutat guanyarà nous espais i això serà molt bo per a Sant Cugat


L'altra cara de l'Eix de Vianants han estat les molèsties que les obres han ocasionat als comerciants. Els que encara estan veient de prop als operaris demanen a l'Ajuntament compensacions econòmiques, com les que es van atorgar als botiguers de la plaça Octavià i el carrer Santiago Rusiñol. Recoder ha recordat que les bonificacions en el pagament de l'IAE, a dia d'avui, ja no són aplicables per a ells:

Lluís Recoder

Veig difícil una bonificació pels comerciants, quan l'IAE ja no existeix per aquest col.lectiu


A falta que s'efectuïn els últims treballs a la plaça Lluís Millet, els santcugatencs ja poden comprovar la nova fesomia de la plaça Doctor Galtés i el carrer Valldoreix on només resta col.locar el mobiliari urbà i la plantació de l'arbrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.