800 estudiants participen avui a la jornada INNY de foment de l'emprenedoria


  • Comparteix:

Les conferències emprenedores d'INNY van passar per Tarragona el mes passat / Foto: Instagram INNY

Les conferències emprenedores d'INNY van passar per Tarragona el mes passat / Foto: Instagram INNY

800 estudians de secundària participen aquest dilluns al matí, a partir de dos quarts d'onze, en una jornada de foment de l'emprenedoria organitzada per l'associació INNY al Teatre-Auditori. La sessió ofereix quatre ponències impartides per quatre joves emprenedors catalans membres de l'associació: Sara Giménez, Mohamed El Amrani, Santi Pozo i la santcugatenca Inés Arroyo.

La jornada d'INNY pretén donar a conèixer la importància de l'esperit emprenedor a través de l'experiència d'aquests quatre joves catalans:

- Mohamed El Amrani: un jove de Roses nascut el 1992, creador de la Xarxa de Convivències, responsable de projectes de cooperació internacional a IDEM i periodista social en actiu a diversos mitjans. Ha estat ponent en actes de TEDxYouth a Madrid i guardonat pels premis Príncep d'Astúries i de Girona Impulsa 2014.

- Inés Arroyo: una santcugatenca de 20 anys amb més de 100.000 seguidors a Instagram. Col·laboradora en diversos revistes digitals i projectes de moda i tendències.

- Sara Giménez: estudiant de Mataró responsable de Prometteo, una plataforma per a la integració total de persones amb problemes auditius en el món turístic. Ha participat en el projecte Yuzz de Banesto i ha estat ponent de TEDxYouth.

- Santi Pozo: un jove de Castellar de Vallès conegut com 'el nen dels cascs'. A partir d'un accident practicant 'longboard', va decidir crear un casc amb tecnologia capdavantera amb la seva empresa, Yaya Design.

Els centres educatius de Sant Cugat que assistiran a la jornada són l'Avenç, Hatikva, Leonardo da Vinci, Joaquima Pla i Farreras, Arnau Cadell, l'Escola d'Art, Pureza de María i el PTT de vendes, jardineria i informàtica.

La proposta gratuït i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.