Nous caps de colla i nova presidenta dels Gausacs


Temes relacionats

La ciutat tindrà una nova diada castellera per Sant Cugat (11/gen/15)

Els Gausacs tanquen una temporada 'd'alts i baixos' amb dos castells de 8 (16/nov/14)

Toni Castanyer deixa el lideratge dels Gausacs per renovar el cap de colla (16/nov/14)


  • Comparteix:

Els Gausacs tenen nous caps de colla

Els Gausacs tenen nous caps de colla

Biel Samsó i Àlex Castellarnau són els nous caps de colla dels Gausacs i Gemma Aristoy n'és la nova presidenta. 78 camises verdes han votat a favor de la candidatura, que presentava de forma conjunta una proposta d'equip tècnic i una de junta. La votació ha tingut lloc aquest dissabte al local de la colla.

Els Gausacs han renovat l'equip tècnic i la junta en una assemblea aquest dissabte, que ha servit per elegir Biel Samsó i Àlex Castellarnau com a caps de colla i Gemma Aristoy com a presidenta. Diana Riba ha estat elegida com a sotspresidenta, Ferran Ballester assumeix el càrrec de secretari i Àlex Sòria s'encarrega de la tresoreria. Aquesta era l'única candidatura que s'havia presentat als comicis.

Samsó i Castellarnau han agafat les regnes de la colla amb l'objectiu de guiar-se per una nova filosofia. De cara a la nova temporada, que comença aquest dimarts, volen donar molta més importància als assaigs per aconseguir 'més constància i compromís'. També es marquen el repte d'incrementar la colla i de formar-ne els seus membres en les qüestions més tècniques dels castells. Per això, posaran en marxa l'escola de castells, un nou format d'assaig setmanal obert a tots els camises verdes en el qual participaran tots els equips tècnics.

A més, els nous caps de colla volen apropar el grup casteller als santcugatencs i a les entitats. Ho faran a través d'activitats i campanyes, amb l'objectiu de donar-se a conèixer i atraure nous membres. Tot plegat configura un canvi en la línia general dels Gausacs que pretén potenciar el creixement social de la colla, tal com ha assegurat Biel Samsó.

Biel Samsó

La filosofia que volem transmetre és que l'assaig és la clau. També volem impulsar el creixement social de la colla: créixer horitzontalment per després fer-ho verticalment.


Samsó també ha assegurat que un dels seus reptes és incrementar el nivell tècnic de la colla per poder assolir castells de gamma superior als de l'anterior temporada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.