Les escoles bressol municipals tenen places vacants per a l'actual curs escolar


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi ha vuit escoles bressol municipals / Foto: Santcugat.cat

A Sant Cugat hi ha vuit escoles bressol municipals / Foto: Santcugat.cat

Les escoles bressol municipals La Mimosa, Gargot, El Niu i Mare de Déu de Montserrat tenen encara places vacants per a l'actual curs escolar 2014-2015. Els infants nascuts entre l'1 de gener del 2012 i fins al 31 d'agost de 2014 poden optar a alguna de les places que encara s'oferten a la ciutat.

Els infants nascuts de l'1 de gener al 31 d'agost de 2014 poden optar a anar a l'escola bressol La Mimosa. Els nascuts durant el 2012 i el 2013 tenen opció per a les escoles bressol Gargot, Mare de Déu de Montserrat i El Molí. A més, els nascuts l'any 2012 també poden sol·licitar plaça en horari de matí per a l'escola El Niu, mentre que els del 2013 poden optar anar en jornada completa.

D'altra banda, a partir del mes de febrer s'organitzaran les sessions de portes obertes a les escoles bressol municipals per a les inscripcions del proper curs 2015-2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.