Carla Herrera, guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?'


  • Comparteix:

Carla Herrera Garrido

Carla Herrera Garrido

Carla Herrera Garrido és la guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', que organitza Cugat.cat. La Carla ha nascut el 6 de gener a l'IDCSalud Hospital General de Catalunya. La nounada rebrà un lot de productes gràcies a la col·laboració de Catalana Occident i diversos comerços i empreses de la ciutat.

El Jorge i la Sandra són els pares de la Carla, que ja té dues germanes, una de quatre anys i una de dos. La mare de la Carla, la Sandra Garrido, ha explicat que es van emportar una sorpresa quan al Registre Civil els van dir que era la primera santcugatenca de l'any.

Sandra Garrido

Estem molt contents per la nena i pel premi. Ha estat una sopresa, no ens esperàvem que fos la primera.


La Carla serà la protagonista d'una recepció institucional que presidirà l'alcaldessa, Mercè Conesa, per donar-li la benvinguda a la ciutat.

La família Herrera Garrido s'emportarà un lot de regals gràcies a les aportacions que fan l'Associació Sant Cugat Comerç, l'Hotel Sant Cugat, Donna Centre d'Estètica, Eroski, Vins Noé, Punt Fresc, Pastisseria Sabat, Boy or Girl, Més Marcs i el setmanari 'Diari de Sant Cugat'. La iniciativa compta amb el patrocini del Grup Catalana Occident i la col·laboració de l'Ajuntament i l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.