La Policia Local obre punts d'atenció ciutadana als districtes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Policia Local obrirà punts d'atenció ciutadana als districtes / Foto: Localpres

La Policia Local obrirà punts d'atenció ciutadana als districtes / Foto: Localpres

La Policia Local atendrà els ciutadans dels districtes al Casal de Mira-sol, el Centre Social i Sanitari de la Floresta i el Casal les Planes. La iniciativa, que té l'objectiu d'acostar el cos policial a la ciutadania dels barris, entrarà en marxa aquest dimecres i tindrà lloc el segon i el quart dimecres de mes.

El cos de Policia Local s'apropa a la ciutadania a través d'un punt d'atenció a les zones més allunyades del nucli urbà. D'aquesta manera, dues vegades al mes, els veïns de Mira-sol, la Floresta i les Planes podran adreçar-se a llocs fixos per exposar els problemes que afecten el barri.

Els punts d'atenció seran el Casal de Mira-sol i el Centre Social i Sanitari de la Floresta de dos quarts de sis de la tarda a set del vespre. El Casal les Planes obrirà d'onze a dos quarts d'una del migdia. Els agents atendran la ciutadania cada segon i quart dimecres de mes.

Entre les tasques que desenvoluparan els agents, destaquen la intervenció en conflictes veïnals, consultes relacionades amb l'ordenança de civisme i la cura de l'entorn físic, el seguiment dels col·lectius en situació de vulnerabilitat i el compliment de les normes de circulació. A més, s'ocuparan de vigilar l'estat de solars i l'estacionament indefinit de vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.