La PAH de Rubí aixeca l'acampada davant Catalunya Caixa 114 dies després


  • Comparteix:

Moment de l'inici de l'aixecament de l'acampada

Moment de l'inici de l'aixecament de l'acampada

La PAH de Rubí ja ha desmuntat l'acampada que mantenia des de feia 114 dies davant la seu de CatalunyaCaixa al carrer de Villà. La retirada és una condició que ha demanat el banc, segons l'entitat, per poder mantenir la reunió prevista a les onze del matí amb representants de la PAH i l'Ajuntament. En cas de no obtenir la resposta esperada, el col·lectiu ha anunciat que reprendrà l'acampada.







El desmuntatge de l'acampada ha tingut la participació d'una trentena de persones. A part de membres de la PAH, també hi ha hagut representants de l'Assemblea de Drets Socials (ADS) de Sant Cugat, la CUP i ICV-EUiA.

Pocs minuts abans de les nou del matí, una hora abans del previst, membres de la PAH de Rubí han decidit protagonitzar l'aixecament de la seva acampada davant l'oficina de CatalunyaCaixa al carrer de Villà. Una protesta que ha durat 114 dies i el final de la qual ha arribat en compliment de la petició del banc per poder asseure's a parlar en una reunió a tres bandes amb el consistori, ha explicat el membre de la PAH de Rubí, José Peralta.

José Peralta

Si es concreta l'acord, ens retirarem de manera definitiva. Volem el compromís per escrit.


La retirada de l'acampada, que ha ocasionat diverses multes al col·lectiu per ocupació de la via pública, s'ha produït dues hores abans de la trobada al consistori, amb representants de l'entitat bancària i el regidor d'Habitatge, Raül Grangé, i el tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol.

Peralta, que ha portat les converses amb el banc i l'Ajuntament, ha anunciat que si no arriben a una sortida satisfactòria després de la reunió, l'entitat 'no tindrà cap problema' a reprendre l'acampada al carrer.

José Peralta

Estarem a l'expectativa. Si es compleix l'acord marxarem satisfets. Si no, tornarem, per la desconfiança que va generar el banc al desembre.


Segons ha afirmat Peralta a Cugat.cat, en les últimes converses mantingudes, el consistori s'ha compromès a treballar activament per donar resposta a tres casos, els més crítics, que havia sol·licitat el col·lectiu com a condició a finalitzar la protesta al carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.