Escolta l'audiència pública del ple municipal de gener


  • Comparteix:

Manel Berenguer, del col·lectiu 6 Claus, ha llegit les seves demandes al ple municipal

Manel Berenguer, del col·lectiu 6 Claus, ha llegit les seves demandes al ple municipal

El col·lectiu 6 Claus ha demanat aquest dilluns a la sessió de participació ciutadana del ple municipal que es resolgui la part econòmica del projecte de masoveria urbana impulsat per l'Ajuntament. Durant la sessió també s'ha sol·licitat que es revisi l'estat dels contenidors dels districtes, s'han exposat les molèsties que provoquen les obres del carrer de Joan XXIII i s'ha demanat més difusió dels consells de barri.

ESCOLTA-HO

Durant la sessió s'han tractat els següents punts:

Des de la uaSC, Jaume Massanés ha demanat que es revisi l'estat dels contenidors dels districtes. Segons la formació, un 50% dels contenidors de rebuig de Mira-sol estan averiats.

Des de SI, Maria Rosa Comellas ha demanat que es tingui en compte una moció presentada pel grup, que no té representació al ple. Segons Comellas, es tracta d'un text de suport a la independència de Catalunya.

Des de C's, Aldo Ciprián s'ha queixat de l'estat de les voreres del carrer de Joan XXIII, que està en obres per la replantació dels arbres de la via.

El col·lectiu 6 Claus s'ha mostrat favorable al projecte de masoveria urbana però ha demanat que es resolgui la part econòmica de la iniciativa.

Nota: l'àudio de la sessió no és íntegre per problemes tècnics a la sala de plens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.