La primera pedra dels pisos de Promusa al barri del Monestir es col·loca avui


  • Comparteix:

Treballs previs d'arranjament per començar les obres

Treballs previs d'arranjament per començar les obres

Les obres per construir les dues promocions d'habitatges de venda de Promusa al barri del Monestir comencen aquest diumenge amb la col·locació de la primera pedra a la una del migdia. En total, les dues promocions agrupen 24 habitatges de venda dividits en dues promocions de 12 pisos, ubicades als números 12 i 20 de l'avinguda de Francesc Macià. Els habitatges han estat dissenyats per l'arquitecte Santi Soto i els construirà l'empresa Romero Gamero S.A.

Els dos edificis estan situats a l'avinguda de Francesc Macià, on tenen l'adreça principal. El primer, amb accés pel número 12, també dóna als carrer de la Creu i de Sant Llorenç. El segon, amb adreça al número 20, també dóna als carrers de Sant Llorenç i d'Orient. Els edificis consten de planta baixa i de quatre plantes de pis idèntiques (amb tres pisos per planta). A la planta baixa, s'hi ubicaran locals comercials. En total, hi ha 24 habitatges, 12 per edifici, 20 dels quals són de tres dormitoris i quatre, de quatre dormitoris.

Els pisos de la promoció del número 12 tenen una superfície d'entre 72 i 77 metres quadrats juntament amb dos locals comercials de 232 metres quadrats. Els habitatges del número 20, tenen una superfície d'entre 78 i 90 metres quadrats juntament amb tres locals comercials de 272,54 metres quadrats. Promusa ha arribat a un acord amb l'Incasòl pel qual els veïns d'aquests habitatges tindran reservada una plaça de pàrquing a l'edifici annex, ja que la configuració del solar original no ha permès fer trasters ni places de pàrquing en les dues promocions.

Els dos edificis completen el front de façana de l'avinguda de Francesc Macià. L'Ajuntament preveu que els habitatges es puguin lliurar a l'octubre del 2016. En total, aquesta promoció de Francesc Macià -i altres pisos disponibles- han rebut 421 sol·licituds de compra.

Segons dades de l'Ajuntament, des que Promusa va iniciar l'activitat el 1988, ha projectat un total de 2.011 habitatges de venda, de lloguer general, de lloguer per a la gent gran i de lloguer per a joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.