La cervesa artesana es promociona al cicle de tasts de l'Ateneu


  • Comparteix:

Difondre la cultura de la cervesa i explicar el seu procés d'elaboració ha estat la base sobre la qual ha pivotat el tast de cerveses que ha acollit aquest divendres l'Ateneu, amb la presència d'una vintena de participants. Ha estat el primer dels tres tasts que impulsen les distribuïdores 2D2Dspuma i Beer Delux. La iniciativa continuarà fins al març.

El cicle de tast de cerveses artesanes ha arrencat aquest divendres a l'Ateneu i seguirà en actiu durant el tercer divendres de cada mes fins al març. Més enllà que els assistents gaudeixin d'aquests tasts, el cicle vol donar a conèixer la cultura cervesera, que cada vegada té més adeptes a Catalunya. En aquest sentit, el productor de la cervesera de Granollers Hort del Barret, Fermí Cueva, ha explicat a Cugat.cat que per sobre de tot vol difondre aquesta cultura.

Fermí Cueva

M'agradaria trencar una llança a favor de la manera de consumir la cervesa. Volem donar a conèixer la seva cultura, no és només una manera de fer passar l'estona, o refrescar-se, sinó un producte amb el qual pots gaudir sensacions.


El cicle portarà el mes que ve a Quer Beer, una cervesera del Berguedà, i tancarà el cicle amb PirisBeer, afincada a Barcelona. La gerent de Beer Delux, Agatha Estera, ha explicat que no només volen que els cervesers donin a tastar el seu producte, sinó que expliquin la seva elaboració per promoure la cultura de la cervesa artesana.

Agatha Estera

Volem promoure la cultura de la cervesa artesana amb l'ajuda de l'Ateneu. A partir d'avui i el tercer divendres de cada mes presentarem un cerveser català, que no només ens ensenyarà el seu producte, sinó que ens explicarà com el fa.


El següent tast tindrà lloc a l'Ateneu el divendres 20 de febrer a dos quarts de vuit de la tarda. El preu serà de vuit euros i cinc per als socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.