La Marxa Infantil se celebrarà el 12 d'abril amb un nou recorregut


Temes relacionats

Cugat.cat repassa la història de la Marxa Infantil (22/ago/14)

El bon funcionament de la 56a Marxa consolida el format matinal ( 7/abr/14)

La Marxa Infantil i Juvenil aplega unes 1.300 parelles per Collserola ( 6/abr/14)

El concurs de dibuixos de la Marxa premia Leah Revill i Júlia Merino (21/feb/13)


  • Comparteix:

La Marxa Infantil canvia el recorregut respecte l'any passat

La Marxa Infantil canvia el recorregut respecte l'any passat

La 57a edició de la Marxa Infantil de la Regularitat del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) se celebrarà el 12 d'abril amb un recorregut completament diferent respecte a l'última edició. La vall de Can Gordi, la rambla de Can Bell i el Mas del Bosc són algunes de les zones per on passaran enguany els marxaires, tot i que el trajecte encara està pendent de confirmar. A més, l'organització fusionarà les categories infantils i juvenils en una única, tal com va manifestar durant la darrera edició d'aquesta iniciativa.

La Marxa Infantil reformula el format i el recorregut. A diferència dels últims anys, on Can Coll i Torre Negra han estat punts destacats del trajecte, en l'edició del 2015 les zones clau seran el Mas del Bosc i els terrenys de Can Bell i Can Gordi. A més, el punt on es durà a terme la pausa per dinar serà la zona de la pedrera. Així, la Marxa es desenvoluparà pels voltants de la Rabassada.

D'altra banda, l'organització ha decidit suprimir la categoria juvenil davant la poca afluència de participants i l'esforç d'organització que suposa mobilitzar més voluntaris i dissenyar un recorregut lleugerament diferent, adaptat a les capacitats dels nois i noies de 12 a 14 anys. Els santcugatencs d'aquestes edats podran continuar participant a la Marxa, però ho faran en la categoria general, la infantil, que inclourà les edats de tres a 14 anys.

L'organitzador de la cursa, Silvano Bendinelli, ha explicat a Cugat.cat que no tenia sentit destinar recursos humans a una categoria que tenia una participació molt baixa.

Silvano Bendinelli

Hem vist que el resultat era molt minso. Cada any baixava un 50%. No podem justificar el nombre de voluntaris.


En aquesta 57a edició hi haurà un únic recorregut, que serà d'uns 9,5 quilòmetres i amb uns 300 metres de desnivell acumulat. Bendinelli ha explicat que esperen una participació d'unes 1.300 parelles, el nombre aproximat dels últims anys. A més, el CMSC controlarà els participants a través d'un xip, el mateix sistema que en les últimes edicions. Tot i així, el coordinador ha avançat que hi haurà novetats sobre aquest tema, però no ha especificat quines.

Les inscripcions, ha explicat el coordinador, s'obriran a principis de març a través d'Internet. A diferència dels anys anteriors, aquesta vegada no caldrà confirmar-la i s'abonarà l'import en el mateix moment.

Pel que fa al concurs de dibuixos per triar la il·lustració que s'exhibirà a la samarreta i al cartell promocional, el termini finalitza el 30 de gener. El jurat es reunirà el 10 de febrer i uns dies més tard s'anunciaran els guanyadors. Al mateix mes es confirmarà la ruta, que es troba pendent de l'aprovació per part dels cossos de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.