Conesa, Veïns contra el Soroll i VOX, entre els candidats a Botifler de l'Any


Temes relacionats

VOX es constitueix a Sant Cugat sota el lideratge d'Ignacio Garriga (21/gen/15)

Un grup de veïns impulsarà una associació per combatre el soroll al centre ( 2/des/14)

Cinc ferits i aldarulls en el desallotjament de la PAH de Rubí pels Mossos (11/nov/14)

Bruno de Salvador passa a ser regidor no adscrit (20/oct/14)


  • Comparteix:

L'entitat convoca un any més aquests premis / Foto: Arran Sant Cugat

L'entitat convoca un any més aquests premis / Foto: Arran Sant Cugat

Arran ha creat un nou format de candidatures per al vuitè premi Botifler de l'Any amb tres nominacions que aglutinen més d'una personalitat o entitat. La candidatura 'Pack antiPAHtic' inclou mencions a l'alcaldessa, Mercè Conesa, els Mossos i CatalunyaCaixa; la de 'Pakte pel silenci' proposa el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Pere Casajoana, i el Grup de Veïns contra el Soroll; mentre que el 'Pack AntiDona' engloba VOX, el PP i el regidor no adscrit Bruno de Salvador. Les votacions es faran de manera presencial el divendres que ve a La Guitza.

Aquest any Arran ha optat per nominar els candidats a través de grups. En el primer, anomenat 'Pack AntiPAHtic', es troben l'alcaldessa, Mercè Conesa, els Mossos d'Esquadra i CatalunyaCaixa, per la gestió feta davant les demandes de la PAH de Rubí durant l'acampada al carrer de Villà.

La segona nominació és per al 'Packte del Silenci', format pel tinent d'alcalde d'Urbanisme, Pere Casajoana, i el Grup de Veïns Contra el Soroll, a causa del qual, diu l'entitat, s'ha trencat el Pacte per la Nit.

El tercer grup nominat és el 'Pack AntiDona', format pel regidor no adscrit Bruno de Salvador i el PP i VOX, per les seves polítiques contra l'avortament.

A diferència d'altres anys, en aquesta edició no es podrà votar a través d'Internet. Els interessats a votar hauran d'anar a La Guitza divendres de la setmana vinent, de set del vespre a onze de la nit. Aquesta data coincideix amb una xerrada que acollirà l'espai sobre la unitat popular, un acte que anirà seguit de sopar i una festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.